Tuesday, December 11, 2012

Pelajar Rakam Dirinya Berzina!

SINGAPURA: Seorang pelajar berusia 15 tahun dihadapkan ke mahkamah kerana merakam dirinya sendiri mengadakan hubungan seks dengan rakan sekolah berusia 13 tahun dan memuat naik klip itu di internet.


Remaja dan pasangannya tidak dinamakan. Mahkamah diberitahu, remaja itu, kini berusia 17 tahun, bertemu pelajar perempuan itu ketika aktiviti sofbal pada Januari 2009. Mereka kemudian mengadakan hubungan seks tiga bulan selepas itu dan pada Februari 2010, dia memujuk remaja perempuan itu mengadakan hubungan seks oral. Remaja lelaki itu meminta mengadakan hubungan seks oral beberapa kali dan merekod satu sesi tanpa pengetahuan remaja perempuan itu dan menyimpan klip itu dalam fail bertanda “B****”. Remaja itu kemudian memuat naik klip itu di internet dengan tajuk “Singapore teen b****”. Dia turut mendedahkan nama dan nombor telefon pelajar perempuan itu pada klip video itu.


Pada Julai 2010, dia mengugut memuat naik video di internet sekiranya pelajar perempuan itu enggan melakukan seks oral terhadapnya. Tanpa mengetahui yang video itu telah dimuat naik, pelajar perempuan itu bersetuju melakukan seks oral.  Keadaan bertambah buruk apabila remaja perempuan itu mula menerima panggilan telefon meminta dia melakukan seks oral daripada orang tidak dikenali.

Pelajar perempuan itu bersemuka dengan teman lelakinya tetapi dia menafikan memuat naik video itu. Mereka memutuskan hubungan tetapi bertemu kembali pada Disember 2010 di mana pelajar lelaki itu memujuknya melakukan hubungan seks sekali lagi. Mangsa kemudian memberitahu gurunya dan laporan polis dibuat.

Remaja lelaki itu mengaku bersalah atas 21 tuduhan kerana mengadakan hubungan seks dengan gadis di bawah umur, menghina kehormatannya, mengugut dan menyimpan klip video serta mencuri tiga buah basikal. – Straits Times

Komen Weblog Ibnu Hasyim:  Bukan sahaja di Singapura, di Malaysia pun apa kurang. Sebuah blog menulis dan memaparkan…

“Apa kes yang kita belum pernah berlaku di kalangan pelajar sekolah menengah sekarang ni? seks dalam darjah? gaduh melibatkan pelajar perempuan sebab rebut lelaki ? kes buang anak ? seks beramai-ramai ? kena tangkap dalam tandas? semuanya yang saya katakan tu semuanya pernah berlaku. Mengapa jadi seperti ini? pelik tak?

Malah ianya bukan sahaja melibatkan sekolah menengah biasa sahaja tetapi sekolah berasrama dan sekolah-sekolah agama juga turut menular. Kejatuhan moral di kalangan pelajar sekolah agak membimbangkan hari ini. Satu kes di Kedah sebagai contoh, Seorang pelajar sekolah aliran agama perempuan dijatuhi hukuman oleh mahkamah kerana didapati bersalah di atas membuang bayi yang baru sahaja dilahirkan di tempat pembuangan sampah…

Pelik tak kenapa orang yang berpendidikan agama juga tidak dapat melarikan diri daripada melakukan perkara-perkara yang jahil ini… Pergaulan bebas di kalangan pelajar lelaki dan perempuan sangat-sangat membimbangkan. Kita boleh di lihat di laman media sosial di mana ramai pelajar sekolah berpakaian ala menjolok mata… Ada sesetengah tu bukan sahaja menjolok mata tetapi mengorek mata… perkara ini benar dan tiada siapa boleh menafikan…

Pelbagai kempen untuk mencegah gejala ini berlaku tetapi semakin berkembang pula kegiatan ini sehingga tidak dapat dibendung. Tapi apa yang saya fikir ketika dahulu memang benar. Kecanggihan yang ada hari ini sebenarnya memberikan kerosakan kepada kita sendiri… cuba lihat gambar di bawah ini…




” Ni adalah tangungjawab kita semua sebagai umat islam di Malaysia untuk menangani masalah sosial yang berlaku di kalangan pelajar dan bukan hanya menyalahkan sebelah pihak. sekali kita menunding jari terkena pula pada diri sendiri nanti… Baik jangan menunding jari.. sama-sama kita ikhtiar mencari jalan untuk membendung gejala ini… Tangungjawab bersama…”  Kata penulis itu lagi. Untuk membendungnya, kembalilah kepada cara hidup Islam, sebagai ‘way of life’, termasuk di bidang pendidikan, apa lagi dalam politik negaranya. (IH)

10 comments:

abah khalisha said...

makin teruk skrg ni...risau anak-anak kita nanti mcm mana..mudah-mudahan selamat semuanya

Lulu Caldina said...

erk, patutlah semakin banyak bayi dibuang skrg ni :(

Anonymous said...

demmmm!!!

HOT:10 Alasan Famous Kenapa Free Hair Itu Lebih Bagus Dari Bertudung!
PELIK:GADIS 16 TAHUN DIDERA DAN DIKURUNG TEMAN LELAKI!

script kiddies 3 said...

bodoh betul.....budak ni.Inilah merupakan salah satu tanda akhir zaman.Mereka buat dosa & x tahu malu.

hasrul hassan said...

Salah siapa agaknya? Apapun sebagai ibu bapa kita ada tanggungjawab berat mendidik anak-anak menjadi insan terbaik di sisi Allah.

salina said...

biasa je tu. Aku pun bohsia.

Anonymous said...

[-+] Ngentot di Bis Rame-rame
[-+] Pesta Seks di Kampus
[-+] DOWNLOAD HD ADULT MOVIES
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[-+] DOWNLOAD MOVIES HD 18+ FREE
[-+] FREE HD ADULT MOVIES
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung



[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


lucah awek bertudung
rogol anak melayu
kisah rogol awek
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung

Anonymous said...

[-+] Ngentot di Bis Rame-rame
[-+] Pesta Seks di Kampus
[-+] DOWNLOAD HD ADULT MOVIES
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[-+] DOWNLOAD MOVIES HD 18+ FREE
[-+] FREE HD ADULT MOVIES
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung



[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


lucah awek bertudung
rogol anak melayu
kisah rogol awek
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung

Najihah jannah said...

-❒- Cewek Manis..Body perfect yang Doyan Bugil..Senyuman Menawan.?

-❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

-❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

-❒- Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

-❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

-❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

-❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

-❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

-❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

-❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

-❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap.

-❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

-❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

-❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

-❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

-❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

vita utami said...


#GALLERY VIDEO 1

Free Porn Video Streaming


Hot Asian Babes


Sexy Korean Girl with Big Tits


Chienese Girl Fucking With Her Dog


Cute Girl Fucking Hard


Sexy Private Teacher Penetration


Hot Arabian Sex Video


Free Indian Sex Video Streaming


Sexy school girl play anal sex


Japanese girl blowjob






#GALLERY VIDEO 2

asian nurse big tits


arabian big tits girl


sexy japanese fucking with dog


Asian School Girl fucking with theacher


sweet asian nurse big ass


young indian girl fucking


beautiful brazilian girl


sweet-asian-Big-tits


Sexy girl play anal sex


Asian girl blowjob penetration






#GALLERY VIDEO 3

Porn Video Streamming


satomi-maeno-anal-sex


Big Tits Japanese Girl


young brazilian girl fucking with horse


old man fucking with young asian school girl


japanese mom fucking with boy


sexy nurse with big tits


sexy korean girl fucking with boy friend


young indian school girl masturbation


sexy japanese theacher penetration






#GALLERY VIDEO 4

Asian Porn Video Streaming


Free Asian Sex Video


Free Melayu sex video


Free Indonesian Sex Video


Free Japanese Sex Video


Brazilian Sex Video Streaming


Arabian Sex Video


Free Indian Sex Video Streaming


Sexy korean girl play anal sex


Japanese girl blowjob















































































































































































































































































.
























































































































































































































































Delete