Friday, April 25, 2008

Maaf Terlupa

selain menceritakan suasana Li aku tadi aku sebenarnya nak merakamkan jutaan terima kasih kepada:
  1. Dr.Zaharim
  2. Pn. Adilla
  3. Pn. Wahida (pensyarah)
  4. Kak Hasanah
  5. Hajar
  6. Ajiem
  7. Azmin
  8. Tony
  9. Sardi
  10. dan semua turut membantu aku masa aku dalam LI ni.
Semoga pertemuan kali ini akan berkekalan. Salam ukhwah Salam Muhibbah dan satu lagi yang namanya tak ditulis tu jgn la rasa kecewa ataupun dukacita.

5 comments:

KapLa 0tTz said...

sal name aku tade????aku en byk tulung ko....

rizalmat said...

la kan aku dah cakap tu kalau name xde jgn la kecewa k.

KapLa 0tTz said...

mmg ar frust sket...tapi since ko da bg kat aku special thanx punye...i hereby declare that you're forgiven!!! :)

rizalmat said...

yelah Nurul semoga selamat dalm perjalanan ko balik rumah nanti. see again next weeks kat sg udang.

KapLa 0tTz said...

selamat sampai da pon...
ok...c ya next week!!!!