Sunday, April 20, 2008

Perancangan khas sehingga hujung April ni

Saya telah memikirkan untuk menyiapkan beberapa kerja yang perlu disiapkan sebelum berakhirnya april ini. Yang paling utama sekarang ini tumpuan saya adalah menyiapkan dua report iaitu report harian dan report penuh Latihan Industri. Tumpuan kedua adalah datang ke tempat kerja tepat pada waktu dan melakukan kerja mengikut arahan dengan penuh dedikasi berdikari dan bertanggunjawab. Saya sedar ada dikalangan pembaca blog2 di malaysia ini lebih suka jika blog ditulis dalam bahasa inggeris, oleh yang demikian saya akan menulis jugak suatu hari nanti dalam blog ini in English version. kuikuikui

5 comments:

KapLa 0tTz said...

ko nak tulis in english??
serius?takpe2...aku menyokong ko dr belakang...depan...kiri kanan atas bawah sume ar....

KapLa 0tTz said...

"Yang paling utama sekarang ini tumpuan saya adalah menyiapkan dua report iaitu report harian dan report penuh Latihan Industri"

beb,since aku tlg ko dlm translation jgn lupe ltak name aku kat section penghargaan taw.klau takde buat ar.hahahaha.pnat taw aku tlg.igt senang ke?depan aku ade je ade 3 dictionary.tu x masuk yg online punyer lagi.

so,ape lg....jgn lupe blanje aku ek nnt...

rizalmat said...

to kapla ottz atau nama sebenar nurul. memandangkan aku amat mengesiankan ko(kesian gile beb), xpela ko rasa penat ko xpayah buat k. bukan merajuk tapi aku kesian kat ko kuikuikui

KapLa 0tTz said...

kepada rizalmat,
is there such word as mengesiankan?pelik2 ar ayat ko nih.merosakkan bhs mlayu aku jew.

btw,penat x penat,aku da buat gak en?so jgn lupe ek janji2 manis ko...

rizalmat said...

woi ko bila nak buka blog ko kat aku.