Tuesday, May 20, 2008

Hai apa aku nak tulis ni?

Dah hampir sejam aku dok pikir apa yang aku nak tulis dalam blog ni, dua tiga hari ni memang aku rasa rileks xde masalah cool dan bahagia sekali(ewah). Jadi bila tenang rileks ni tak banyakla idea bernas nak tulis idea jati dan idea jasmin super 5 pun xde jugak.

Kepada aiman pingu yang pernah keliru dengan posting aku, diharap kali ko jgnla keliru dengan gambar diatas. Memang gambar ni tidak ada kaitan sama sekali dengan apa yang aku tulis diatas.

2 comments:

sAye.diRisaYe.kiTe said...

aku cm nk tnye gk.
pe kaitannye??
jati?
jasmin super5?
apakah????

haha

rizalmat said...

xdelah selalu orang marah kat bernas harga sebab beras jati dan jasmin super 5 suma naik.